Versterking door samenwerking

Samen bouwen aan een mooie toekomst voor onze zorg en publieke sector, één stap tegelijk.

Onze arbeidsvormen

Werving en selectie

Wij helpen graag met het vinden van de juiste kandidaat met actuele kennis en een prettige instelling die je zelf in dienst neemt.

Detachering/Interim

Op zoek naar tijdelijke versterking voor je team? Public Staffing helpt je binnen 2-3 werkdagen aan de juiste kandidaat.

Uitzenden

Heb jij voor een korte periode behoefte aan extra inzet van een professional binnen jouw organisatie? Dan is Public Staffing dé flexibele oplossing voor jouw vacature.

Onze werfwijze

Onze aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid en een hoog aantal terugkerende klanten. Wij zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare en professionele partner voor zorgorganisaties op zoek naar talent. Meer lezen

Stap 1

Intakegesprek

Stap 2
Kandidaten selectie
Stap 3
Kennismaking
Stap 4
Plaatsing
Stap 5
Voortgang en Coaching

Zorg

Public Staffing is gespecialiseerd in het plaatsen van werknemers binnen de zorgsector. Van Verzorgende IG tot Medisch Specialist. Wij geloven dat onze meerwaarde ligt in onze specifieke kennis en ervaring binnen deze branche. Wij zijn zelf ook werkzaam geweest binnen de zorg en begrijpen daarom de specifieke eisen en uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben.

Lees meer

Publieke sector

Public Staffing is gespecialiseerd in het plaatsen van werknemers binnen de publieke sector. Onze unieke kennis en ervaring binnen deze branche zorgt voor een extra meerwaarde voor onze klanten. Onze consultants hebben zelf ook werkervaring binnen de publieke sector en begrijpen daarom de specifieke vereisten en uitdagingen van deze sector.

Lees meer