Over Public Staffing

Versterking door samenwerking

Bij Public Staffing geloven we dat een goede relatie tussen werkgever en werknemer de basis is voor een succesvolle carrière. Daarom zetten we ons optimaal in om de juiste professionals te vinden voor vacatures binnen de zorg en publieke sector.

234

Professionals dagelijks aan het werk

75

Succesvolle verbindingen gemaakt

20

Aangesloten organisaties

Efficiënte staffing in de zorg en publieke sector

Onze missie is om zowel werkgevers als werknemers te helpen bij het realiseren van hun ambities en doelen. We weten dat een tevreden werknemer leidt tot een tevreden werkgever en uiteindelijk een beter functionerende organisatie.

Onze aanpak

Bij Public Staffing hebben we een solide reputatie als betrokken en professionele recruitment partner.  Wij zorgen voor een snelle en efficiënte verwerking van vacatures en selecteren alleen de meest gekwalificeerde kandidaten.

Onze diensten zijn gericht op de specifieke behoeftes van de zorg en publieke sector, maar we zijn ook flexibel genoeg om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Contact opnemen

“Onze missie is om zowel werkgevers als werknemers te helpen bij het realiseren van hun ambities en doelen. We weten dat een tevreden werknemer leidt tot een tevreden werkgever en uiteindelijk een beter functionerende organisatie.”

Ries Goudriaan, Oprichter Public Staffing –