Arbeidsvormen

Arbeidsvormen

Werving en selectie

Op zoek om je vacature op een structurele manier in te vullen?

Public Staffing kan jullie helpen met het vinden van de juiste kandidaat met actuele kennis en een prettige instelling die je zelf in dienst neemt. We werken samen aan het maken van een gericht zoekprofiel. In de selectiefase krijg je de keuze uit meerdere kandidaten en beslis je zelf wie je aanneemt. Als het gewenst is, kunnen we ook ondersteuning bieden tijdens gesprekken met kandidaat.

Detachering/Interim

Op zoek naar tijdelijke versterking voor je team?

Public Staffing helpt je binnen 2-3 werkdagen aan de juiste kandidaat. Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en ervaring, maar vooral ook op hun communicatievaardigheden, betrokkenheid en ontwikkelingsgerichte instelling.

Wij werken met flexibele contracten die per dag opzegbaar zijn. Laat ons je helpen de juiste match te vinden voor jouw team.

Uitzenden

Waarom kiezen voor uitzenden met Public Staffing?

Heb jij voor een korte periode behoefte aan extra inzet van een professional binnen de publieke sector? Dan is Public Staffing dé oplossing voor jouw vacature. Denk hierbij aan vervanging bij zwangerschapsverlof of ziekte of extra inzet bij grote (tijdelijke) projecten. Het biedt jou als werkgever flexibiliteit, maar wel op een manier dat de publieke sector door kan gaan.

De voordelen van Uitzenden:

  • Public Staffing is verantwoordelijk voor werkgeverslasten en risico’s bij ziekte.
  • Public Staffing zorgt voor de administratieve verplichtingen.
  • Public Staffing zorgt voor de persoonlijke begeleiding van de nieuwe collega(s). Je betaalt alleen voor de uren die de professional ook daadwerkelijk heeft gewerkt.
  • Je kunt een collega aantrekken voor alleen de periode dat je iemand nodig hebt.
  • Je hebt een tijdelijke ambassadeur die een nieuwe vaste collega kan worden in de toekomst.