Specialist binnen de zorg

De specialist binnen de zorgsector

Uw zorgpersoneel is onze zorg

Public Staffing is gespecialiseerd in het plaatsen van werknemers binnen de zorgsector. Van Verzorgende IG tot Medisch Specialist. Wij geloven dat onze meerwaarde ligt in onze specifieke kennis en ervaring binnen deze branche. Wij zijn zelf ook werkzaam geweest binnen de zorg en begrijpen daarom de specifieke eisen en uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben.

Optimale matches: onze samenwerking met zorgorganisaties

Wij werken nauw samen met zorgorganisaties om te begrijpen welke specifieke vaardigheden en ervaringen zij zoeken in hun werknemers. Dit maakt dat wij in staat zijn om de juiste kandidaten te selecteren en te matchen met de juiste functie en organisatie.

Innovatie en techniek

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar manieren om ons dienstverleningsproces te verbeteren en innovatief te zijn. Wij geloven dat technologie een belangrijke rol speelt in het verbeteren van onze dienstverlening en daarom investeren wij in moderne tools en systemen om ons proces effici├źnter en effectiever te maken. Vaak weten wij ook in een krappe arbeidsmarkt het talent nog te vinden.

Succesvolle aanpak

Onze aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid en een hoog aantal terugkerende klanten. Wij zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare en professionele partner voor zorgorganisaties op zoek naar talent. Lees meer

Stap 1

Intakegesprek

Stap 2
Kandidaten selectie
Stap 3
Kennismaking
Stap 4
Plaatsing
Stap 5
Voortgang en Coaching

Enthousiast?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie en wij zouden graag met u willen samenwerken om uw recruitmentbehoeften te vervullen.

Neem contact met ons op