Publieke sector

De specialist binnen de publieke sector

Uitdagingen in de publieke sector? Wij begrijpen het!

Public Staffing is gespecialiseerd in het plaatsen van werknemers binnen de publieke sector. Onze unieke kennis en ervaring binnen deze branche zorgt voor een extra meerwaarde voor onze klanten. Onze consultants hebben zelf ook werkervaring binnen de publieke sector en begrijpen daarom de specifieke vereisten en uitdagingen van deze sector.

Nauwe samenwerking met publieke organisaties en overheden

Door nauw samen te werken met publieke organisaties en overheden, kunnen wij begrijpen welke specifieke vaardigheden en ervaringen zij zoeken in hun werknemers. Dit stelt ons in staat om de juiste kandidaten te selecteren en te matchen met de juiste functie en organisatie.

Innovatie en techniek

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar manieren om ons dienstverleningsproces te verbeteren en innovatief te zijn. Wij geloven dat technologie een belangrijke rol speelt in het verbeteren van onze dienstverlening en daarom investeren wij in moderne tools en systemen om ons proces efficiƫnter en effectiever te maken. Vaak weten wij ook in een krappe arbeidsmarkt het talent nog te vinden.

Succesvolle aanpak

Onze aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid en een hoog aantal terugkerende klanten. Wij zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare en professionele partner voor publieke organisaties op zoek naar talent. Lees meer

Stap 1

Intakegesprek

Stap 2
Kandidaten selectie
Stap 3
Kennismaking
Stap 4
Plaatsing
Stap 5
Voortgang en Coaching

Enthousiast?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie en wij zouden graag met u willen samenwerken om uw recruitmentbehoeften te vervullen.

Neem contact met ons op